Marka Adı: | MIANHONG/Your Brand/No Brand |
Model Numarası: | MH-Smart Series |
Adedi: | 100 Unit(Average Size) |
fiyat: | Anlaşılabilir |
Paketleme Ayrıntıları: | Karton kutu |
Ödeme Şartları: | LC/TT |
Özellik | Değer |
---|---|
Güç kaynağı | 220-240V |
Kontrast oranı | Mega Kontrast |
Kartonlar | Normal/Renkli |
Boyutları | 48.4 x 28.1 x 2.9 inç |
İşletim Sistemi | Android/webOS/Google |
Arkaplan Işığı Hayatı | ≥20000 saat |
Ekran Boyutu | 24, 32, 43, 50, vb. Inç |
Karar | 4K Ultra HD |
TFT-LCD ekranı ile donatılmış olan bu gelişmiş LED TV Set, keskin ve canlı görseller sağlayarak en sevdiğiniz filmleri, programları ve oyunları çarpıcı bir netlikle hayata geçirir.Bu TV'ye entegre edilen akıllı platform Android TV'dir., kullanıcıların çeşitli uygulamalar ve içerikler arasında kolayca gezinmeleri için sorunsuz ve sezgisel bir arayüz sunuyor.
En son blockbuster filmi izliyor ya da en sevdiğiniz TV dizisini seyrediyor olsanız, bu akıllı LED TV sürükleyici ve keyifli bir izleme deneyimi sunar.Gelişmiş teknolojisi ve zarif tasarımı ile, bu televizyon modern yaşam alanına mükemmel bir ek olarak.
MIANHONG MH-Smart Serisi LED TV, ev eğlencesi, eğitim amaçları ve ticari ekranlar için çok yönlü uygulamalar sunar.Google OS TV platformu tarafından desteklenen yüksek teknoloji izleme deneyimi sunar.
A: Marka adı MIANHONG.
A: Model numarası MH-Smart Serisi.
A: Akıllı LED TV Çin'de üretiliyor.
Cevap: Akıllı LED TV CE, CB ve RHOS sertifikalı.
A: Asgari sipariş miktarı ortalama boyut için 100 ünitedir.
Marka Adı: | MIANHONG/Your Brand/No Brand |
Model Numarası: | MH-Smart Series |
Adedi: | 100 Unit(Average Size) |
fiyat: | Anlaşılabilir |
Paketleme Ayrıntıları: | Karton kutu |
Ödeme Şartları: | LC/TT |
Özellik | Değer |
---|---|
Güç kaynağı | 220-240V |
Kontrast oranı | Mega Kontrast |
Kartonlar | Normal/Renkli |
Boyutları | 48.4 x 28.1 x 2.9 inç |
İşletim Sistemi | Android/webOS/Google |
Arkaplan Işığı Hayatı | ≥20000 saat |
Ekran Boyutu | 24, 32, 43, 50, vb. Inç |
Karar | 4K Ultra HD |
TFT-LCD ekranı ile donatılmış olan bu gelişmiş LED TV Set, keskin ve canlı görseller sağlayarak en sevdiğiniz filmleri, programları ve oyunları çarpıcı bir netlikle hayata geçirir.Bu TV'ye entegre edilen akıllı platform Android TV'dir., kullanıcıların çeşitli uygulamalar ve içerikler arasında kolayca gezinmeleri için sorunsuz ve sezgisel bir arayüz sunuyor.
En son blockbuster filmi izliyor ya da en sevdiğiniz TV dizisini seyrediyor olsanız, bu akıllı LED TV sürükleyici ve keyifli bir izleme deneyimi sunar.Gelişmiş teknolojisi ve zarif tasarımı ile, bu televizyon modern yaşam alanına mükemmel bir ek olarak.
MIANHONG MH-Smart Serisi LED TV, ev eğlencesi, eğitim amaçları ve ticari ekranlar için çok yönlü uygulamalar sunar.Google OS TV platformu tarafından desteklenen yüksek teknoloji izleme deneyimi sunar.
A: Marka adı MIANHONG.
A: Model numarası MH-Smart Serisi.
A: Akıllı LED TV Çin'de üretiliyor.
Cevap: Akıllı LED TV CE, CB ve RHOS sertifikalı.
A: Asgari sipariş miktarı ortalama boyut için 100 ünitedir.